Adatvédelmi nyilatkozat

 

Adatvédelmi nyilatkozat

SZÁLLÁSNEKEM.HU

( A jutalék nélküli szállásportál ! )

 

 

 

A szallasnekem.hu webportál adatkezelési szabályzata és adatkezelési védelme a következő területekre terjed ki :

 

 

A webportál szállásadóként történő használata megkívánja, hogy a szállásadó regisztráljon a honlapon. A regisztrációval olyan adatokat ad meg, ami ahhoz szükséges, hogy a portál ki tudja megfelelően szolgálni a látogatókat és az érdeklődőket és azokat, akik szobát szeretnének foglalni az adott szálláson.

 

A szállásadók esetében a regisztráció során minden lényeges adatot meg kell adni, ami ahhoz kell, hogy a szállásról mindent megtudjon a szálláskereső és ki tudja választani a neki megfelelő szállást.

 

 

Szálláskínálók tekintetében a kezelt adatok :

 

Szálláshely neve, Szállás kategória (csillag), Szállás típusa, Telefonszáma, Irányítószám, Email cím, Megye, Város, Pontos cím, Szobák száma

 

Minden további adat, ami a szállás regisztrációja esetén kitöltésre kerül, szintén tárolás tárgyát képezi. Azonban ezek az adatok nem személyes jellegű adatok, hanem a szállás részét képezik.

 

A szálláskereső esetében az adatok megadása ahhoz szükséges, hogy a szállást kínálók rendelkezzenek a foglaláshoz szükséges adatokkal. Ezen adatokat felhasználva vegyék fel a kapcsolatot a szálláskeresővel.

 

Kérjük, hogy pontosan rögzítse a szobák számát, mert az éves díj ez alapján van kiszámítva !

 

 

Szálláskeresők tekintetében a kezelt adatok :

 

Vezeték és Keresztnév, Email, Jelszó, Irányítószám, Megye, Település, Pontos cím, Telefonszám

 

 

Mindkét fél esetében a regisztrált és adatbázisban tárolt adatok a webportál részét képezik és ezeket harmadik félnek nem adjuk ki. Aki a webportál regisztrációt igénybe veszi, ezzel megérti és elfogadja, hogy az adatait saját maga bocsátotta a portál rendelkezésére, a szállás foglalásával vagy a szállás kínálattal összefüggésben.

 

Bárki, aki regisztrált a honlapon, lehetőséget kap arra, hogy a regisztrációját megszüntesse, törölje. A törlés esetén maradéktalanul megsemmisítésre kerül minden adat, amit a szállásadó vagy a szálláskereső személy megadott önmagáról.

 

A regisztráció során a hírlevélre való feliratkozás lehetőségét is választva a szállásadó vagy a szálláskereső hozzájárul ahhoz, hogy webportál további információt küldjön ki a felhasználó email címére. A szállásnekem.hu nem vállal felelősséget azért, ha a szállásadó az esetleges foglalás után, a szálláskereső email címét felhasználva  - a webportált megkerülve – egyéb információs anyagot küld a szálláskereső részére. A hírlevélről való leiratkozás minden esetben elérhető minden regisztrált tag részére. Ezt két féleképpen teheti meg a regisztrált tag. Az emailben kapott hírlevélben, a lap alján egy linken keresztül vagy pedig a belépés után, a saját profilon belül.

 

Az adatkezelés célja a foglalással kapcsolatban kizárólag a szállásfoglalás elősegítése a szállásadó és a szálláskereső között. A célhoz tartozik még a szállásadó részére történő díjak kiszámlázása, ami a portál működése során évente egyszer kerül megvalósításra. A webportál üzemeltetője valamennyi megadott adatot felhasználhat statisztikai célokra.

 

 

 

 

Fel