Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek

SZÁLLÁSNEKEM.HU

( A jutalék nélküli szállásportál ! )

 

 

 

Fair Company  ( képviselő : Sárközi Attila )

Postacím : 7400, Kaposvár, Arany J. tér 6.  4/1
Adószám : 65859898-1-51
Nyilvántartási szám : 28568485
Bankszámla szám : 12072538 – 00548881 – 00100005  [Raiffeisen Bank]
IBAN számlaszám : HU69 1207 2538 0054 8881 0010 0005
Adatkezelési nyilvántartási szám : NAIH – 70552 / 2013

 

 

 

 1. SZERZŐDŐ FELEK

 

Szolgáltató : FairCompany, a szallasnekem.hu weboldal üzemeltetője.
(képviselő : Sárközi Attila)

 

Szállásadó : Olyan vállalkozás, cég, magánszemély által üzemeltetett szállás, ami megfelel a hatályos magyar törvényeknek. A Szolgáltató nem köteles vizsgálni vagy ellenőrizni a szállások valódiságát, sem a szállások törvényes működését. A Szállásadó részéről történő valótlan adatok megadása miatti károkért a Szolgáltató nem vállal felelősséget. Ez minden esetben a Szállásadó felelőssége, és a károk is őt terhelik.

 

Szállás igénylő : Minden olyan felhasználót magában foglal, akik a szallasnekem.hu weboldalon keresztül szállást szeretnének foglalni, és ebben az esetben igénybe veszik a regisztrációs lehetőséget.

 

Hirdető : Olyan vállalkozás, cég vagy magánszemély, aki igénybe veszi a szallasnekem.hu weboldalt, hirdetés elhelyezés céljából.

 

 

 

 1. SZERZŐDÉS TÁRGYA

 

Fair Company (képviselő : Sárközi Attila), mint szolgáltató vállalja, hogy bármely szállásadó, a regisztráció után lehetőséget kapjon a szolgáltatásai megjelenítésére a szallasnekem.hu weblapon. Ezen felül arra is lehetőséget ad, hogy külön költség fejében egyéb hirdetési, reklámozási felületet vegyen igénybe.

 

A regisztrációt követően a feltöltött adatok az "aktív" pipa bejelölése után azonnal megjelennek a honlapon. A megjelenés feltétele, hogy legalább egy szobatípust jelöljön meg a hoteltulajdonos az adatfeltöltés során. Kivételt képez a megjelenés azonnaliságában a médiaajánlatban foglalt hirdetések. Ennek megjelenítése akkor történik meg, amikor a szállásadó a szolgáltatás ellenértékét megfizette.

 

A szallasnekem.hu portál a szállást igénybe vevők részére is segítséget nyújt a regisztráció után. Nekik biztosítja, hogy a megfelelően kiválasztott szálloda, majd az abban való szobafoglalás biztosan célba érjen.

 

A szállást igénybe vevők választhatnak, hogy a szállásfoglalást regisztrációval vagy anélkül veszik igénybe.

 

A regisztráció előnye :

 

- Korábbi szállásfoglalások megtekintése

- Azonnali értesítés az akciós szállásokról

- Hotel véleményezési lehetőség

-

 

A weblap egyik célja, hogy megteremtse a kapcsolatot a szállásadó és a szállást igénybe vevők között.

 

 

 

 1. SZERZŐDÉS LÉTREJÖTTE

 

A szerződés abban az esetben jön létre a Szolgáltató, valamit a Szállásadó, vagy egyéb esetben külső hirdető között, amennyiben a hirdető fél elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket.

 

Azonban a Szolgáltató fenntartja a jogot arra, hogy egyedileg is elbírálja a honlapon regisztráló Szállásadó megjelenését.

 

A Szállásadó a szerződés elfogadásával megérti, hogy kizárólag olyan adatot jelenít meg, ami a valóságot tükrözi. Ez magában foglalja a szállásért fizetett árakat, a feltöltött képeket, a szállásra vonatkozó egyéb feltételeket és minden olyan információt, ami az adott szálláshellyel kapcsolatos.

 

 

 

 1. SZERZŐDÉS ÉRVÉNYESSÉGE

 

Szolgáltató rendelkezésre bocsátja mindazokat a hozzáférési kódokat a Szállásadónak, ami ahhoz szükséges, hogy a rendszerbe belépjen, adatokat töltsön fel, vagy módosítson. A hozzáférés a szerződés megkötésének pillanatától érvénybe lép. A szerződés érvényes a regisztráció alkalmával - annak végén - elfogadott „pipa” bejelölésével. Ezen pipa be nem jelölése nem teszi lehetővé, hogy a szerződés létrejöjjön. A „pipa” bejelölése egyben az ÁSZF teljes tartalmának az elfogadását is jelenti.

 

A szerződésben meghatározott éves díjat a Szállásadó köteles 10 naptári napon belül átutalni a Szolgáltató által létrehozott bankszámlaszámra, ami az ÁSZF első oldalán, annak felső részén található. A szolgáltató a befizetett összeg után számlát állít ki, amit elektronikus formában továbbít a szállásadó felé 7 munkanapon  belül. A számla alanyi adómentes. Amennyiben a Szállásadó 10 napon belül nem tesz eleget a befizetésnek, a regisztráció felfüggesztésre kerül. Újabb 5 nap elteltével pedig a regisztráció törlése kerül. A regisztráció során megadott adatokat a rendszer a törlés után nem tárolja. A regisztráció törlésének elkerülése végett a Szolgáltató emailben tájékoztatja a regisztrált Szállásadókat az elmaradásukról.

 

A Szolgáltató a portál indulásaként, minden újonnan regisztrált szállásadó részére INGYENES megjelenést biztosít 1 éves időtartamra. Ezen időszakon belül a szállás regisztráló nem fizet éves megjelenési díjat. Az egy év lejárta után kezdődik a fizetési periódus.

 

A Szolgáltató hirdetési felületet biztosít a Szállásadónak vagy bármelyik hirdetőnek az ÁSZF-ben található (Médiaajánlat) pontja szerinti összegben, amennyiben a hirdetési lehetőséget is igénybe kívánja venni. A hirdetés mindig 24 órás (0 - 24) időtartamokban (periódusokban) kerül megjelenítésre. A Szállásadó vagy egyéb hirdető köteles az igénybe vett hirdetési felület ellenértékét kifizetni.

 

A Szállásadó vagy egyéb hirdető vállalja, hogy a megjelenítendő hirdetést a megjelenés előtt 72 órával megelőzően emailben biztosítja a Szolgáltató részére. Ennek ellenértékét szintén előre fizeti. Ennek fizetési határideje a hirdetés megjelenését megelőző 24 óra. A fizetési határidők be nem tartása a hirdetés létrejöttét meghiúsítja.

 

A szerződés bármikor felmondható mindkét fél részéről. A szerződés felmondható elektronikus úton és levélben is. A Szolgáltató abban az esetben mondja fel a szerződést, amennyiben úgy ítéli meg, hogy a Szállásadó súlyosan megsértette az etikus magatartást a regisztrációt követően (erre csak nagyon kirívó esetben kerül sor).

 

A Szállásadó is bármikor felmondhatja a szerződést, ha nem kíván többé része lenni a szállásportálnak. A Szállásadó részéről történő ilyen természetű felmondása esetén a szerződés során befizetett összeget a Szolgáltató nem téríti vissza. A törlés után a rendszer az adatokat nem tárolja tovább.

 

 

 

 1. REGISZTRÁCIÓ

 

A szallasnekem.hu weboldal használata megkívánja a regisztrációt a Szállásadó, valamint a Szállásigénylő részéről.

 

A Szállásadó a regisztráció során minden olyan adatot megad, ami lehetővé teszi, hogy bármelyik weboldal felhasználó megfelelő tájékoztatást kapjon a szállás igénybevételének lehetőségeiről.

 

Ha a Szállásadó több adatot ad meg az adatfeltöltési szakaszban, akkor a weboldal látogatói kedvezőbben reagálhatnak az adott szállásra, és így azt előnybe részesítik. Így megnövelik annak esélyét, hogy hamarabb foglalnak szállást az adott helyen. A több adat megadása egyben a keresőprogramok kedvező indexelését is megvalósítják, így érdemes minél több adatott rendelkezésre bocsátani az adott szállással kapcsolatban.

 

A regisztráció során kötelezően megadott szobák számát a szallasnekem.hu üzemeltetője ellenőrzi.

 

A Szállásigénylő a szállásfoglalás során a következő adatokat szükséges, hogy megadja, amennyiben regisztrál :

 

név,
email cím,
jelszó,
pontos cím,
telefonszám,

 

 

Szállásfoglalási igény esetén megerősítő email szükséges a szállásfoglalás elindításához a Szállásadó felé. Ezt a Szállásigénylő a regisztrált email címére kapja meg. Amennyiben a megerősítő email-re a szállásfoglaló nem reagál 48 órán belül, a szállásfoglalás tárgytalanná válik, és a foglalás törlődik.

 

 

 

 1. SZOLGÁLTATÁSOK

 

A következő szolgáltatásokat biztosítjuk minden szállásadó részére :

 

- A szállásadónak soha nincs jutalékfizetési kötelezettsége a szallasnekem.hu részére !
- Hotel osztály megjelölés
- Hotel teljes körű leírása
- Korlátlan képfeltöltési lehetőség
- Extra szolgáltatások megjelölése
- Szobák árainak közzététele
- Regisztrált felhasználók kommentezési lehetősége
- Vizuálisan jelölhető foglalási naptár a felhasználók és látogatók részéről
- Teljes körű adminisztrációs lehetőség és szűrési feltételrendszer
- Nagyon könnyű adminisztrációs felület
- Teljesen dinamikus kiterjesztett keresés számos területen
- Korlátlan szoba típus és szoba szám regisztrálási lehetőség
- Hotel térképpel való kiegészítése
- Email figyelmeztetés szoba foglalás esetén

és még nagyon sok minden…………..

 

 

 

 1. HÍRLEVÉL

 

A Szállásigénylő - amennyiben regisztrál a portálon - lehetőséget kap arra, hogy feliratkozzon hírlevelek fogadására. Ez különösen előny, hiszen ezen keresztül a Szállásadók ajánlatait első kézből kapja meg. Minden kiküldött hírlevél alján pedig leiratkozhat, ha nem tart tovább igényt arra, hogy hírlevelet kapjon.

 

 

 

 1. TITOKTARTÁS

           

A szallasnekem.hu magas szintű etikai normát alkalmaz és tiszteletben tartja az Ön személyes adatait. Harmadik fél részére azokat soha nem adja ki. A szállás foglalása esetén azonban a megadott adatok eljutnak a Szállásadó részére, amit a foglalás miatt kezelnie kell.

 

 

 

 1. ÁRAK, DÍJAK

 

A szallasnekem.hu portál a lehető legegyszerűbben oldja meg a fizetendő költségeket azon Szállásadók részére, akik regisztrálnak a portálon.

 

Előre tervezhető, ÉVES regisztrációs díj alapján szerződünk szállásadóinkkal.

 

Jutalék, a szállás foglalása és közvetítése miatt, NINCS !!
Rejtett költség NINCS !!  

        

A szerződéses (éves) ár a következő meghatározás szerint számolható ki :

1000 Ft  *  a szállás szobaszáma

 

Az összes, rajtunk keresztül történő foglalásért nem vonunk le 10% jutalékot, mivel ez az összeg önt illeti meg.

 

A fizetendő összeg is igazságosan van meghatározva, hiszen egyik szállás sem fizet többet vagy kevesebbet, mint amennyi a szállás szobaszáma.

 

Semmiképpen sem terheljük ezen felüli költségekkel a nálunk regisztráló és szerződést kötő szállások tulajdonosait !

 

A honlapon kötött szerződés mindig 1 éves ( 365 napos ) szerződést foglal magában. Rövid időn belül portálunk megvalósítja, hogy a szállásadó ismertté váljon az interneten és a különböző közösségi portálokon.

 

Ez az összeg átlagosan megfelel az adott szálloda áraihoz mérve egy átlagos szállásfoglalásának !

Mindez évenként fizetendő összeg, így az ár nagyon kedvező !

 

 

 

 1. SZÁMLÁZÁS

 

A Szolgáltató és a Szállásadó megállapodnak abban, hogy az éves díj és a reklámfelületek értékesítése során elektronikus számlát (e-számla) állítanak ki és elektronikus számlát fogadnak be egymástól. A számla ilyen irányú küldését és fogadását elfogadottnak tekintik a szolgáltatás igénybevétele során.

 

 

 

 1. ADATKEZELÉS

 

A Szolgáltató vállalja – mint adatkezelő – hogy az összes adat, amit a regisztráció során megadott a Szállásadó vagy a Szállás igénylő, azt harmadik félnek – mint adatkezelőnek – nem adja át. A Szolgáltató maximálisan kötelezi magát arra, hogy mindent megtegyen annak érdekében, hogy az adatok illetéktelenek részére ne legyenek hozzáférhetőek.

 

 

 

 1. MÉDIA AJÁNLAT

 

A Szolgáltató szeretne minden hirdetőjének (Szállásadó, Szállás igénylő, egyéb hirdető) felületet biztosítani arra, hogy reklámozás céljából információt helyezzen el a szallasnekem.hu honlapon. Ezen információ nem lehet törvényellenes. A szallasnekem.hu üzemeltetője politikai és vallási jellegű reklámot nem jelenít meg a honlapján. Ezen felül pedig semmi olyat, ami hátráltatná a honlap működését, vagy rossz érzéseket keltene másokban.

 

További információért kattintson a "Médiaajánlat" menüpontra

 

 

 

MÉDIAAJÁNLAT HOTELCSOPORTOK RÉSZÉRE :

 

A szallasnekem.hu lehetőséget biztosít arra, hogy a különböző Hotelcsoportok, akik több szállással rendelkeznek, kedvezményesen hirdessenek a portálon. Ez azonban egyedi elbírálás alá esik a Szolgáltató részéről. Ebben az esetben kérjük, vegye fel a kapcsolatot a szallasnekem.hu portál szolgáltatójával az "Ügyfélszolgálat" menüpontban.

 

 

 

 

ÁSZF utolsó módosítása :

 

2014. november 1.

Fel